Het Resultaat programma bij Oxygym

Het Resultaat programma bij Oxygym

Oxygym helpt leden weer fitter, gezonder en slanker te worden. En te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Start vandaag nog met jouw gezondere leefstijl.

Individueel 4 Weken Programma voor Vrouwen

Behaal nu echte resultaten

100% focus op jouw doelen

arrow-down

Wil jij ook weer in vorm komen?

Start met het Resultaat programma en bereik net als de vele vrouwen voor jou echte resultaten. Vul onderstaand formulier in om te kunnen starten.

Leden over sporten bij Oxygym

Prachtige sportschool. Vriendelijk personeel die je goed weet te motiveren. Zeker een aanrader voor mensen zonder sport ervaring.

Sven Bousema

Zeer fijne sportschool met een rustige sfeer, verder is het personeel erg vriendelijk waardoor je je snel thuis voelt in de sportschool. Met alle extra's zoals wat te drinken en begeleiding indien nodig krijg je zeker waar voor je geld.

Evan Pater

Al een aantal jaren train ik bij oxygym en hier ga ik voorlopig niet weg. In deze sportschool is altijd een fijne sfeer, een motiverende sfeer en de vriendelijkheid straalt van de instructeurs af. De meeste apparatuur is heerlijk. Ik vind oxygym erg fijn, klantvriendelijk is en innovatief!

Julia Trox

Ik sport al een lange tijd bij oxygym in Veendam. Wat ik fijn vind is dat je goed begeleid wordt waar nodig en dat er een fijne sfeer is.

Guus Klop

Voor mij was het een gedwongen overstap aangezien het sporten bij m’n vorige groep stopte. Maar de keuze voor Oxygym heeft tot dusver goed uitgepakt. Ben zeer happy met de circuittraining en vind de ruimtes e.d. zeer netjes en prettig om te sporten.

Gretha Frericks

left-arrow
right-arrow

Jouw voordelen bij Oxygym in Veendam

Uitgebreid aanbod
Uitgebreid aanbod

Het aanbod van Oxygym omvat: Individueel Fitness, eGym, Body Support, Groepslessen en meer.

Persoonlijke begeleiding
Persoonlijke begeleiding

Jouw fitness doelen en wensen hebben onze hoogste prioriteit. Daarom staat ons professionele team van trainers altijd voor je klaar met persoonlijke en individuele ondersteuning.

Vertrouwde omgeving
Vertrouwde omgeving

Bij Oxygym in Veendam train je in een persoonlijke en vertrouwde omgeving. Al jaren helpen wij mensen om gezonder en fitter te leven.

Persoonlijke aanbieding
Persoonlijke aanbieding

Voordat je lid wordt, ontvang je een aanbieding die precies is afgestemd op jouw wensen en doelen.

Start met het Resultaat programma bij Oxygym in Veendam!

Start met het Resultaat programma bij Oxygym in Veendam!