Individueel Fitness

Bij Oxygym bieden wij de mogelijkheid 24/7 te kunnen sporten. Laat een schema opstellen en ga aan de slag!

Individueel Fitness
arrow-down

Fitness bij Oxygym

Fitness bij Oxygym
  • Meer motivatie gegarandeerd omdat u continu door onze ervaren instructeurs wordt begeleid.
  • Meer resultaat gegarandeerd door de maandelijkse fitness-checks en trainingsevaluatie op afspraak.
  • Meer vitaliteit en kwaliteit gegarandeerd door het speciaal voor u op maat gemaakte trainingsprogramma.

Starten met fitness

Fitness is een verzamelnaam voor cardio- en krachttraining. Daarbij ligt het accent op gezond en verantwoord bewegen met als doel fit worden en blijven. Bij fitness wordt naast het verbeteren van de conditie ook diverse spiergroepen versterkt. In overleg met de instructeur wordt er een individueel trainingsschema samengesteld. Wij werken met: Fit Garant Plan, Clubplanner en Health Software.

Heeft u na de eerste begeleidingen nog vragen, aarzel dan niet om de fitnessinstructeur aan te spreken en om nog wat extra begeleiding of uitleg te vragen. Ook als u tussentijds uw trainingsschema wilt aanpassen, kunt u bij de fitnessinstructeur terecht.

Alle (start)informatie

Vragen?

Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Of ben je benieuwd naar alle (start)informatie? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wat onze leden zeggen

Sportcentrum Oxygym is een hele gezellige sportschool waar je veel nieuwe vrienden leert kennen, ook is er zeer vriendelijke personeel aanwezig die altijd tijd voor je vrij maken en je goede begeleiding bieden.

Thomas Mulder

Vanaf 2009 ben ik lid bij Sportcentrum Oxygym. Twee á drie keer per week train ik met veel plezier. De eGYM is voor mij ideaal om qua houding en gewicht op de juiste wijze trainen. De 24/7 opening is perfect om vroeg in de ochtend op een rustig tijdstip te kunnen sporten.

Hendrik Oosterveld

left-arrow
right-arrow
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Proefles!

Alles van Fitness tot Body Support bij Oxygym

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al jaren de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Veendam. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Fitness, eGym en Body Support. Met onze Gratis Proefles en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.