Slim Afslanken met Body Support

Met het voedingsprogramma Body Support ben je slimmer bezig. Of je nu wil afvallen, op gewicht blijven of het maximale uit je training wilt halen. Door een uitgekiend eetpatroon verbrand je meer, krijg je meer energie en blijf je beter in balans. Body Support is geen dieet, maar een leefstijlprogramma. Het is een manier van opnieuw leren met voeding om te gaan.

Tijdens het programma kom je erachter wat jouw lichaam nodig heeft om je doel te bereiken, daarvoor heb je ook ’n persoonlijke coach en de mobiele applicatie. Met de eetdagboekjes en de caloriechecker is een eetschema volledig aan te passen, eten wordt weer leuk. Voer je eigen producten in bij de eetschema’s, leer en varieer.

Slim Afslanken met Body Support
arrow-down

Wat wil jij (weer) bereiken?

Slimmer Afvallen
Slimmer Afvallen

Met Body Support ga je leren wat eten doet en wat gezonde voeding is. Je laat voeding voor jou werken, door met de juiste hoeveelheden je verbranding op te voeren. Het programma is perfect als je klaar bent voor verandering en dit niet alleen wil doen. Samen met je coach ga je aan de slag voor die paar kilootjes minder. Afvallen wordt gemakkelijker met de praktische tips, kant-en-klare boodschappenlijstjes en lekkere recepten.

Slimmer in Vorm
Slimmer in Vorm

Je lichaam optimaal in vorm brengen en die vasthouden, want jij wil een blijvend resultaat. Voeding en training zijn op elkaar afgestemd, het gaat bijna vanzelf, herstel gaat sneller en je wordt sterker. Je krijgt advies van je coach en je werkt met de eetschema’s die je zelf aan mag passen. Met de juiste voeding werk je heel gericht aan je figuur. Ook als er voor het resultaat wel een paar kilootjes bij mogen.

Slimmer in Balans
Slimmer in Balans

In balans en fit zijn door een optimale stofwisseling. Met uitgekiende eetschema's ontdek je een betere manier om op gewicht te blijven. Je bent in balans met 'n gezonde, afwisselende leefstijl en variatie in je voeding. Je wordt begeleid door een coach en kan zelf snel dingen bekijken in de mobiele app.

Vragen?

Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Of ben je benieuwd naar alle (start)informatie? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wat onze leden zeggen

Sportcentrum Oxygym is een hele gezellige sportschool waar je veel nieuwe vrienden leert kennen, ook is er zeer vriendelijke personeel aanwezig die altijd tijd voor je vrij maken en je goede begeleiding bieden.

Thomas Mulder

Vanaf 2009 ben ik lid bij Sportcentrum Oxygym. Twee á drie keer per week train ik met veel plezier. De eGYM is voor mij ideaal om qua houding en gewicht op de juiste wijze trainen. De 24/7 opening is perfect om vroeg in de ochtend op een rustig tijdstip te kunnen sporten.

Hendrik Oosterveld

left-arrow
right-arrow
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Proefles!

Alles van Fitness tot Body Support bij Oxygym

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al jaren de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Veendam. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Fitness, eGym en Body Support. Met onze Gratis Proefles en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Maak kennis met fitness bij sportschool Oxygym in Veendam

Maak kennis met fitness bij sportschool Oxygym in Veendam