Personal training bij Oxygym

Bij Oxygym draait het om persoonsgerichte coaching en het verlenen van de beste service. Jouw doelstellingen staan op de voorgrond en we zullen er alles aan doen om deze op verantwoorde wijze te realiseren. Of je nou wilt afvallen, je uithoudingsvermogen wilt verbeteren, sport specifiek wilt trainen of je spiermassa en kracht wilt vergroten. Onze ervaren personal trainers stellen samen met jou een uitgebreid plan op om jouw doelen te behalen.

Personal training bij Oxygym
arrow-down

Start met personal training bij Oxygym

Met intensieve begeleiding van onze fitness experts behaal je in een korte periode gegarandeerd je doel, zoals afvallen, fitter worden en sterker worden. Onze fitness experts helpen je bij een trainingsplan op maat, zodat je het beste resultaat behaalt. Personal Training is er voor iedereen en voor elk niveau. Samen zorgen wij ervoor dat we het maximale uit de trainingen halen.

Alle (start)informatie

Benieuwd of Personal Training bij jou past? Neem contact met ons op!

Ben je nou nieuwsgierig of heb je nog eventuele vragen over onze Personal Training sessies? Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, onze medewerkers staan dagelijks voor jou klaar!

Wat onze leden zeggen over sporten bij Oxygym

Prachtige sportschool. Vriendelijk personeel die je goed weet te motiveren. Zeker een aanrader voor mensen zonder sport ervaring.

Sven Bousema

Zeer fijne sportschool met een rustige sfeer, verder is het personeel erg vriendelijk waardoor je je snel thuis voelt in de sportschool. Met alle extra's zoals wat te drinken en begeleiding indien nodig krijg je zeker waar voor je geld.

Evan Pater

Al een aantal jaren train ik bij oxygym en hier ga ik voorlopig niet weg. In deze sportschool is altijd een fijne sfeer, een motiverende sfeer en de vriendelijkheid straalt van de instructeurs af. De meeste apparatuur is heerlijk. Ik vind oxygym erg fijn, klantvriendelijk is en innovatief!

Julia Trox

Ik sport al een lange tijd bij oxygym in Veendam. Wat ik fijn vind is dat je goed begeleid wordt waar nodig en dat er een fijne sfeer is.

Guus Klop

Voor mij was het een gedwongen overstap aangezien het sporten bij m’n vorige groep stopte. Maar de keuze voor Oxygym heeft tot dusver goed uitgepakt. Ben zeer happy met de circuittraining en vind de ruimtes e.d. zeer netjes en prettig om te sporten.

Gretha Frericks

left-arrow
right-arrow
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop om te starten met personal training!

Maak kennis met personal training bij Oxygym

Maak kennis met personal training bij Oxygym