Start met Groepsfitness bij Oxygym

Start met Groepsfitness bij Oxygym

Oxygym beschikt over een ruim aanbod groepslessen. Ter aanvulling op je fitnessprogramma of wanneer fitness op toestellen niet bij jou past. Altijd vaste tijden, een gemotiveerde instructeur en veel vaste gezichten in de groepslessen.

arrow-down

Wat voor groepslessen bieden wij aan?

Wat voor groepslessen bieden wij aan?
  • Circuittraining
  • Pilates
  • Spinning
  • Streetdance
  • Yoga
  • Boksen
  • & meer!

Starten met Groepsfitness

Bij Oxygym bieden wij verschillende groepslessen aan, gegeven door ervaren, gemotiveerde trainers. De variërende trainingen zorgen ervoor dat het sporten leuk en uitdagend blijft; geen dag is hetzelfde! Samen halen wij het beste uit jezelf en zorgen wij ervoor dat jij jouw doelen behaalt!

Benieuwd naar onze groepslessen? Probeer het zelf uit met een Gratis Proefles! Klik op onderstaande knop, vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Gratis Proefles

Vragen?

Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Of ben je benieuwd naar alle (start)informatie? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wat onze leden zeggen

Sportcentrum Oxygym is een hele gezellige sportschool waar je veel nieuwe vrienden leert kennen, ook is er zeer vriendelijke personeel aanwezig die altijd tijd voor je vrij maken en je goede begeleiding bieden.

Thomas Mulder

Vanaf 2009 ben ik lid bij Sportcentrum Oxygym. Twee á drie keer per week train ik met veel plezier. De eGYM is voor mij ideaal om qua houding en gewicht op de juiste wijze trainen. De 24/7 opening is perfect om vroeg in de ochtend op een rustig tijdstip te kunnen sporten.

Hendrik Oosterveld

left-arrow
right-arrow
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Proefles!

Alles van Fitness tot Body Support bij Oxygym

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al jaren de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Veendam. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Fitness, eGym en Body Support. Met onze Proefles en onze Lidmaatschapstest kan iedereen kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Maak kennis met Oxygym

Maak kennis met Oxygym