Start met Groepsfitness bij Oxygym

Start met Groepsfitness bij Oxygym

Oxygym beschikt over een ruim aanbod groepslessen. Ter aanvulling op je fitnessprogramma of wanneer fitness op toestellen niet bij jou past. Altijd vaste tijden, een gemotiveerde instructeur en veel vaste gezichten in de groepslessen.

arrow-down

Wat voor groepslessen bieden wij aan?

Wat voor groepslessen bieden wij aan?
  • Circuittraining
  • Pilates
  • Spinning
  • Streetdance
  • Yoga
  • Boksen
  • & meer!

Starten met Groepsfitness

Bij Oxygym bieden wij verschillende groepslessen aan, gegeven door ervaren, gemotiveerde trainers. De variërende trainingen zorgen ervoor dat het sporten leuk en uitdagend blijft; geen dag is hetzelfde! Samen halen wij het beste uit jezelf en zorgen wij ervoor dat jij jouw doelen behaalt!

Benieuwd naar onze groepslessen? Probeer het zelf uit met een Gratis Proefles! Klik op onderstaande knop, vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Gratis Proefles

Vragen?

Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Of ben je benieuwd naar alle (start)informatie? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wat onze leden zeggen

Prachtige sportschool. Vriendelijk personeel die je goed weet te motiveren. Zeker een aanrader voor mensen zonder sport ervaring.

Sven Bousema

Zeer fijne sportschool met een rustige sfeer, verder is het personeel erg vriendelijk waardoor je je snel thuis voelt in de sportschool. Met alle extra's zoals wat te drinken en begeleiding indien nodig krijg je zeker waar voor je geld.

Evan Pater

Al een aantal jaren train ik bij oxygym en hier ga ik voorlopig niet weg. In deze sportschool is altijd een fijne sfeer, een motiverende sfeer en de vriendelijkheid straalt van de instructeurs af. De meeste apparatuur is heerlijk. Ik vind oxygym erg fijn, klantvriendelijk is en innovatief!

Julia Trox

Ik sport al een lange tijd bij oxygym in Veendam. Wat ik fijn vind is dat je goed begeleid wordt waar nodig en dat er een fijne sfeer is.

Guus Klop

Voor mij was het een gedwongen overstap aangezien het sporten bij m’n vorige groep stopte. Maar de keuze voor Oxygym heeft tot dusver goed uitgepakt. Ben zeer happy met de circuittraining en vind de ruimtes e.d. zeer netjes en prettig om te sporten.

Gretha Frericks

left-arrow
right-arrow
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Proefles!

Alles van Fitness tot Body Support bij Oxygym

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al jaren de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Veendam. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Fitness, eGym en Body Support. Met onze Proefles en onze Lidmaatschapstest kan iedereen kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Maak kennis met Oxygym

Maak kennis met Oxygym