Over Oxygym in Veendam

Oxygym helpt leden weer fitter, gezonder en slanker te worden én te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een Proefles. Of wil je eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de Lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijdje bezig met uitstellen… Toch? Daarom! Start vandaag nog met jouw gezondere leefstijl. Oxygym in Veendam is jouw persoonlijke coach!

Over Oxygym in Veendam
arrow-down

Missie & visie van Oxygym

Ideologie
Ideologie

Wij geloven dat iedereen met de juiste hulp en begeleiding in staat is om een gezonde leefstijl aan te leren. In onze ogen omvat een gezonde leefstijl niet alleen de mate van fysieke belastbaarheid, maar is de mate van mentale en sociale gezondheid minstens zo belangrijk. Immers, wat is het nut van fysieke gezondheid zonder mentale rust of zonder het plezier van sociale contacten.

Visie
Visie

In een wereld waarin men zich meer en meer bewust wordt van een gezonde leefstijl en er een groeiende behoefte is aan sociaal contact, is het onze visie dat onze maatschappij behoefte heeft aan plekken waar mensen samen komen. Waar mensen gezamenlijk kunnen werken aan hun fysieke, mentale en sociale gezondheid. Samen gezond en fit is juist om deze reden ons motto.

Missie en merkbelofte
Missie en merkbelofte

Bij ons is iedereen welkom. Wij zijn er voor iedereen die wil werken aan een gezonde leefstijl. Dit doen we samen. Samen met de coaches en samen met medesporters. Sportcentrum Oxygym bied een veilige en gezellige omgeving waarin sporten en gezelligheid centraal staan. We werken vanuit onze passie voor gezondheid in combinatie met Groningse nuchterheid. De termen “doen wat we zeggen”, “geen loze verkooppraatjes” en “professioneel handelen” staan bij altijd centraal.

Unieke kracht
Unieke kracht

Sportcentrum Oxygym heeft een unieke warme sfeer die direct voelbaar is wanneer je binnen komt. De warme sfeer hebben we deels te danken aan de indeling en faciliteiten in ons pand, maar voor het grootste deel door ons personeel.

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Sportcentrum Oxygym is een hele gezellige sportschool waar je veel nieuwe vrienden leert kennen, ook is er zeer vriendelijke personeel aanwezig die altijd tijd voor je vrij maken en je goede begeleiding bieden.

Thomas Mulder

Vanaf 2009 ben ik lid bij Sportcentrum Oxygym. Twee á drie keer per week train ik met veel plezier. De eGYM is voor mij ideaal om qua houding en gewicht op de juiste wijze trainen. De 24/7 opening is perfect om vroeg in de ochtend op een rustig tijdstip te kunnen sporten.

Hendrik Oosterveld

left-arrow
right-arrow
Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl

Oxygym in Veendam: Jouw partner voor Beweging, Gezondheid en Voeding

Oxygym helpt mensen uit Veendam e.o. al jaren op het gebied van Beweging, Gezond leven en Voeding. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met onze Proefles en onze Lidmaatschapstest geven we iedereen de kans om kennis met ons te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Bij Oxygym staan onze kernwaarden: respectvol, uitnodigende sfeer, verantwoordelijkheid, kwaliteitsgericht en altijd vernieuwend zijn hoog in het vaandel. Dit is het gevoel wat leden van Oxygym iedere dag ervaren en ook van ons mogen verwachten!

Maak kennis met Oxygym

Maak kennis met Oxygym