Nieuws

 • Nieuwsbrief juli 2022

  Lees het laatste nieuws van juli 2022......

  Lees meer
 • Nieuwsbrief juni 2022

  Lees het laatste nieuws van juni 2022......

  Lees meer
Meer nieuws

Woensdag 1 juli weer binnen sporten

We zijn er klaar voor!

Beste clublid, eindelijk is het zover.  Vanaf volgende week woensdag 1 juli mag er weer binnen gesport worden. Je hebt al een aantal maanden buiten kunnen sporten via een reservering. Vanaf 1 juli hoef je geen reservering meer te maken. Alle medewerkers van Oxygym hebben de afgelopen weken hard gewerkt om het sportcentrum zo in te richten dat je weer veilig kunnen sporten.

Bekijk het instructiefilmpje op de homepage.

Nog een aantal belangrijke tips en weetjes:

Onze openingstijden voor het binnensporten zijn vanaf 1 juli net als vanouds: Ma-vr van 8.00-22.00. En in het weekend van 9.00-15.00. Houd er rekening mee dat het buitensporten doordeweeks pas vanaf 9.00 open is en vanaf 21.00 gesloten. In het weekend van 9.30-14.00.

Vanaf 1 juli zijn een aantal groepslessen gewijzigd of komen te vervallen. Kijk voor de actuele stand van zaken op onze website www.oxygym.nl of haal een lesrooster op bij de receptie.

Sanitaire voorzieningen zijn open maar maak er indien mogelijk zo min mogelijk gebruik van. Tip: ga vóór het sporten nog een keer naar het toilet en douche het liefst thuis na het sporten.

Tijdens de streetdancelessen op woensdagmiddag is het voorlopig voor ouders niet toegestaan om binnen te blijven wachten. We verzoeken vriendelijk uw kind bij de ingang af te zetten. Onze instructrices zullen de kinderen opvangen en na de les naar buiten begeleiden waarop u uw zoon/dochter kunt ophalen. De instructrices zullen de ouders nog informeren over kijklessen.

Houd rekening met elkaar en gun elkaar de ruimte van 1.5 meter.

We wensen iedereen straks veel sportplezier,
Team Oxygym

Nieuws

 • Nieuwsbrief juli 2022

  Lees het laatste nieuws van juli 2022......

  Lees meer
 • Nieuwsbrief juni 2022

  Lees het laatste nieuws van juni 2022......

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Oxygym
Boven Oosterdiep 9
9641 JM Veendam

0598 - 63 35 14