Nieuws

 • Yoga, Pilates, DANCE workout

  Maandag 16 t/m Vrijdag 20 mei

  Lees meer
 • Yoga en Pilates

  Maandag 9 t/m Vrijdag 13 mei

  Lees meer
Meer nieuws

Individueel sporten of circuittrainingen...

Trainen vanaf maandag 3 januari 2022 


Vanaf maandag 3 januari 2022 kunt u 7 dagen per week deelnemen aan onze circuittrainingen / XFIT of individueel sporten in onze buitengym. 

LET OP!
In voorgaande lockdowns was dit aan de achterzijde, dit is nu aan de voorzijde, parkeerplaats hoofdingang sportcentrum Oxygym (zie afbeelding)! 


Alle reserveringsmomenten die wij aanbieden zijn terug te vinden in ClubPlanner. Deze kunt u vanaf heden inzien wanneer u op de link klikt in de reserveringsmail.

U heeft van ons een mail ontvangen met daarin een link via ClubPlanner, zodat u online uw afspraak kunt maken. Na uw training ontvangt u de link om een volgende afspraak te maken. Deze werkwijze is gelijk aan voorgaande lockdowns om een reservering te maken. 

Wanneer u vragen heeft over de buitentrainingen en/of het individueel sporten, dan kunt u ons altijd mailen op balie@oxygym.nl of bellen op 0598-633514 ( ma - vr 09:00-12:00)

 

 

Reserveren via Clubplanner 


Om deel te kunnen nemen aan de circuittrainingen / XFIT lessen of om individueel te kunnen sporten vanaf maandag 3 januari 2022 moet u zich VERPLICHT aanmelden via de link van ClubPlanner in uw mailbox (check ook uw spambox).

Er is een maximum aantal deelnemers per training van 45 minuten van 10 personen (u ontvangt van onze instructeurs een training die u kunt uitvoeren met max. 2 personen). 

Voor het vrije trainen / individueel sporten kunt u gebruik maken van alle materialen die wij ter beschikking stellen. In overleg met onze instructeurs kunt u vragen om extra materialen. 

Oxygym houdt zich het recht voor door de weersomstandigheden de trainingen te kunnen annuleren. Wij maken dit kenbaar via een pushmelding in onze Oxygym APP. 

In de periode van maandag 3 januari t/m vrijdag 14 januari is opgave via de Oxygym APP NIET geldig! 

Vragen? Mail ons op balie@oxygym.nl of bel ons op 0598-633514 (ma - vr 09:00-12:00).

 

 

Thuis trainen? Schema via Oxygym APP


Heeft u onze Oxygym APP al gedownload op uw telefoon? Via de Play Store (Android) of App Store (Apple) kunt u onze eigen ''Oxygym app'' downloaden.
De app is te vinden onder ''Oxygym Veendam''.

App op uw telefoon?
- Maak een account aan
- Heeft u een eGYM account? Log in met uw eGYM account. 
- Heeft u geen eGYM account? Maak een account met ''wachtwoord vergeten''

In de app vindt u heel veel standaard schema's die wij voor u in de app hebben geplaatst. 

Wilt u een persoonlijk schema om thuis te trainen?
In de app kunt u klikken op ''contact met de trainer''. Stuur ons een bericht met uw verzoek en wij sturen u een persoonlijk trainingsschema toe. 

 

 
 
 

Nieuws

 • Yoga, Pilates, DANCE workout

  Maandag 16 t/m Vrijdag 20 mei

  Lees meer
 • Yoga en Pilates

  Maandag 9 t/m Vrijdag 13 mei

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Oxygym
Boven Oosterdiep 9
9641 JM Veendam

0598 - 63 35 14