Nieuws

 • Nieuwsbrief juli 2022

  Lees het laatste nieuws van juli 2022......

  Lees meer
 • Nieuwsbrief juni 2022

  Lees het laatste nieuws van juni 2022......

  Lees meer
Meer nieuws

Vragen en antwoorden m.b.t. gedwongen sluiting Sportcentrum Oxygym

Belangrijke vragen en antwoorden m.b.t. gedwongen sluiting Sportcentrum Oxygym

V: Is Sportcentrum Oxygym geopend?

A: Nee. Alle fitnesscentra in Nederland zijn op last van de regering en het RIVM gesloten vanaf 15 maart 2020 tot 6 april 2020.

V: Hoe lang blijft Sportcentrum Oxygym gesloten?

A: Sportcentrum Oxygym zal haar leden per email en nieuwsbrief informeren over eventuele wijzigingen die op basis van de maatregelen van de overheid plaats zullen vinden.

V: Ik wil graag thuis trainen om fit te blijven. Kan dat?

A: Ja. Vanaf vanavond wordt er iedere dag een “workout of the day” geplaatst door onze instructeurs op onze website en onze social media kanalen. Tevens kunt u via dezelfde social media kanalen Zumba volgen bij Danny. Voor de streetdancelessen op woensdagmiddag plaatsen de dansleraressen voor de diverse groepen leuke instructiefilmpjes op de social media kanalen. Verder onderzoeken wij andere mogelijkheden om u de komende weken te “entertrainen”. Hierover binnenkort meer.

V: Kan ik mijn abonnement wijzigen vanwege het coronavirus?

A: Je kunt je lidmaatschap blijven gebruiken, inclusief de mogelijkheid om via de website en social media kanalen instructiefilmpjes te volgen van onze instructeurs. Voor wijzigingen aan uw lidmaatschap zijn dezelfde regels als voorheen van toepassing.

V: Wordt er compensatie gegeven na sluiting van Sportcentrum Oxygym?

A: We kijken naar een passende compensatie voor onze leden en zullen u hier uiterlijk in de eerste week van april verder over informeren.

V: Krijg ik mijn lidmaatschapsgeld terug terwijl jullie gesloten zijn?

A: We zijn verschillende vormen van compensatie aan het onderzoeken voor onze leden. We zullen je hierover zo snel mogelijk informeren, uiterlijk in de eerste week van april.

V: Kan Sportcentrum Oxygym mijn lidmaatschap niet gewoon bevriezen?

A: Op basis van de huidige situatie kunnen we helaas uw lidmaatschap niet zomaar bevriezen maar we zijn verschillende vormen van compensatie aan het onderzoeken voor onze leden. We zullen u hierover zo snel mogelijk informeren, uiterlijk in de eerste week van april.

V: Ik wil gewoon opzeggen! Kan dit direct of pas aan het einde van mijn lidmaatschap?

A: Allereerst vinden wij het jammer als u uw lidmaatschap wilt opzeggen. De huidige situatie is volgens onze Algemene Voorwaarden geen geldige reden om uw lidmaatschap per direct op te zeggen. We verkeren helaas in een overmachtssituatie waarbij een landelijke overheidsmaatregel ons dwingt tot sluiting. We zijn verschillende vormen van compensatie aan het onderzoeken voor onze leden. We zullen u hierover zo snel mogelijk informeren, uiterlijk in de eerste week van april.

V: Sportcentrum Oxygym heeft de automatische incasso gedaan, terwijl de club dicht is?

A: Ja, we zijn bewust van dit ongemak voor onze leden en daarom zijn we voor nu verschillende vormen van compensatie aan het onderzoeken voor onze leden. We zullen u hierover zo snel mogelijk informeren, uiterlijk in de eerste week van april. Voor alle duidelijkheid: Afgelopen woensdag 11 maart is reeds de incasso-opdracht gegeven voor de contributie van deze periode. Vorige week was er nog geen sprake van sluiting van sportclubs.

Nieuws

 • Nieuwsbrief juli 2022

  Lees het laatste nieuws van juli 2022......

  Lees meer
 • Nieuwsbrief juni 2022

  Lees het laatste nieuws van juni 2022......

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Oxygym
Boven Oosterdiep 9
9641 JM Veendam

0598 - 63 35 14