Nieuws

 • De Veendammer Afvalrace

  Aanstaande zaterdag 19 januari om 13.00 uur. Meld je snel aan!

  Lees meer
 • Lesroosterwijziging

  Beste sporter, Per 1 februari komt de jumples van vrijdag 19.30 te vervall...

  Lees meer
Meer nieuws

De Veendammer Afvalrace

 

 

 

De Veendammer Afvalrace gaat weer van start!
10 weken lang intensieve coaching met een voedingsschema, wekelijkse meting en gegarandeerd resultaat! Geen supplementen, geen crashdiëet, maar normaal en verantwoord eten met dagelijkse producten!

Schrijf je nu in voor de informatiemiddag op ZATERDAG 19 januari om 13.00 uur. 

We starten op maandag 21 januari met maximaal 50 personen. Opgeven kan via info@oxygym.nl of 0598-633514

 

 Nieuwe lessen

Nieuwe lessen per 1 februari


Vanaf vrijdag 1 februari start Sportcentrum Oxygym met 2 nieuwe lessen:

S.W.E.A.T. (Stronger With Every Attack Training). S.W.E.A.T. is een high intensity training waarbij je kracht en uithoudingsvermogen binnen korte tijd explosief laat toenemen. Door de afwisselende bewegingen en oefeningen, die in een hoog tempo worden uitgevoerd, verbrandt je in korte tijd veel calorieën. De training is zowel voor beginners als gevorderden. De instructeur leidt je door de workout en motiveert je als je dat nodig hebt. Wedden dat je verslaafd raakt aan S.W.E.A.T.?

S.W.E.A.T. wordt gegeven op vrijdag 19.00 uur.

Zumba Step


Zumba step is de jongste telg uit de Zumba-familie en combineert Zumba met een step. Vergeet alles wat je weet over de gewonde step en sta open voor een compleet nieuwe ervaring! De workout bestaat uit leuke en eenvoudige danspassne op heerlijke muziek. Wil je flink wat calorieën verbranden en tegelijk je benen en billen trainen? Dan is Zumba Step iets voor jou!

Zumba Step wordt gegeven op vrijdag 20.00 uur. 

 

 Even voorstellen

Mijn naam is Irene Bodde. Op maandag geef ik Zumba om 20.30 uur. Zumba is een lekkere pittige workout op Latijns-Amerikaanse muziek. De workout is voor jong en oud en iedereen die van dansen houdt. Je wordt er vrolijk van, het geeft je energie en je hoeft absoluut niet goed te zijn want plezier hebben staat voorop. 
Op 14 december jl. heb ik mijn licentie Zumba instructrice gehaald bij Dance Masters Wensink te Apeldoorn. Ik volg zelf al 4 jaar lessen en vind het nog steeds geweldig! Dus heb je ook zin om mee te doen, dan ben je van harte welkom.
Aanmelden voor de les is niet nodig. Er is ruimte genoeg in de danszaal.

Hallo allemaal! Even voorstellen. Ik ben Mirjam Hensens Monnereau en geef sinds 1 november Pilates. Eigenlijk ben ik een oude bekende. Zo'n 17 jaar geleden heb ik al eerder les gegeven bij toen nog Lady's choice. In mijn dagelijkse leven ben ik Peuterspeelzaalleidster, Pedagogisch Coach en geef ik bewegen op muziek. Pilates is een heerlijke body&mind les waarin wordt gestreefd naar een optimale balans tussen kracht en flexibiliteit. Regelmatige Pilates-sessies helpen je om zowel geestelijk als lichamelijk in balans te raken. Ik geef les op maandagavond 19.30. 

Nieuws

 • De Veendammer Afvalrace

  Aanstaande zaterdag 19 januari om 13.00 uur. Meld je snel aan!

  Lees meer
 • Lesroosterwijziging

  Beste sporter, Per 1 februari komt de jumples van vrijdag 19.30 te vervall...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Oxygym
Boven Oosterdiep 9
9641 JM Veendam

0598 - 63 35 14

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.