Nieuws

 • Nieuwsbrief juli 2022

  Lees het laatste nieuws van juli 2022......

  Lees meer
 • Nieuwsbrief juni 2022

  Lees het laatste nieuws van juni 2022......

  Lees meer
Meer nieuws

Nieuwsupdate Sportcentrum Oxygym

Klik hier voor de toespraak van Jan Orsel

 

Beste clubleden van Oxygym,

Helaas zitten we sinds 15 december opnieuw in een lockdown. Op last van het kabinet zijn onze deuren sindsdien gesloten. We hebben een dubbel gevoel bij de maatregelen die jullie en het Sportcentrum raken. Enerzijds begrijpen we dat het kabinet de huidige maatregelen moet nemen om hopelijk voor eens en voor altijd met het coronavirus af te rekenen. Anderzijds is het juist belangrijk dat mensen kunnen sporten en bewegen en invulling kunnen geven aan een gezonde leefstijl. Bovendien zijn er in fitnesscentra de afgelopen maanden geen besmettingshaarden van covid-19 geweest. Integendeel zelfs.

De noodzakelijke overheidsmaatregelen hebben grote gevolgen voor ons, maar ook voor jou. Juist in een periode waarin een gezonde levensstijl en weerstand essentieel zijn, kunnen wij je daarin niet optimaal ondersteunen. Dat spijt ons oprecht. We hopen vooral dat iedereen in beweging blijft, ook nu het niet mogelijk is om samen te komen en binnen te sporten. Vandaar dat sinds de lockdown in december het hele team van Sportcentrum Oxygym zich meteen heeft ingezet om jou toch, binnen hetgeen is toegestaan, te laten sporten.

Zo zijn we meteen van start gegaan met het geven van online lessen zoals buikspierkwartiertjes, pilates, yoga, zumba en meer.  Het is mooi om te zien hoe velen van jullie hier dankbaar gebruik van maken. Maar ook het  uitlenen van materiaal zoals dumbells, schijven, bankjes, steps en bodypumpmateriaal is een groot succes. Je bent nog steeds welkom materiaal te lenen als je daar behoefte aan hebt. We zorgen ook voor een beetje entertainment tijdens deze eenzame dagen. Elke vrijdagavond kun je namelijk online meedoen met een spannende quiz  waarbij je leuke prijzen kunt winnen.

Daarbij mogen alle leden gratis gebruik maken van online voedingsadvies gedurende de lockdown. Via een online meeting heb je elke week contact met jouw persoonlijke voedingscoach. Vorige week zijn we ook gestart met buitenlessen, uiteraard met stricte naleving van de coronaregels. Afgelopen maandag zijn we gestart met online lifestyle coaching in kleine groepen. We merken dat er onder jullie veel behoefte is om te blijven sporten. Daarom gaan we binnenkort meer aanbieden. Maar daarover straks meer.

Uiteraard krijgen wij vragen m.b.t. de betaling van abonnementsgelden. Wij hebben er alle begrip voor dat dit in de huidige situatie ook weer vragen oproept. Eén van die vragen is: “Waarom moet ik mijn contributie blijven betalen terwijl jullie gesloten zijn?” Of: “Waarom moet ik mijn contributie volledig blijven betalen terwijl jullie gebruik kunnen maken van overheidssteun?”

Een korte uitleg:

Als wij nu als onderneming de abonnementen van iedereen zouden bevriezen, dan is de harde consequentie en realiteit dat Oxygym uiteindelijk de deuren definitief zal moeten sluiten. En dat ondanks de overheidssteun die slechts een klein deel van de kosten vergoed. Inmiddels zijn we sinds 16 maart vorig jaar af en aan in lockdown geweest. Dat heeft voor onze onderneming in het algemeen financiëel zijn sporen achtergelaten. Tegelijkertijd beseffen wij heel goed dat niet alleen wij getroffen worden door deze pandemie, maar heel Nederland.

Als sportcentrum bestaan wij gelukkig nog! Wij geven niet op! Wij blijven ons inzetten voor jou, onze klant. En dat wij er nog zijn, is voor het grootste deel te danken aan jouw steun. We zijn je daarvoor erg dankbaar. Met jouw steun hopen we van harte dat Sportcentrum Oxygym in de toekomst mag blijven voortbestaan en dat wij je gauw weer binnen mogen verwelkomen.

Om je in deze uitzondelijke tijd toch nog meer van dienst te kunnen zijn, bieden we je het volgende extra aan:

•      Het betalen van de egym abonnementen komt per direct te vervallen en bij heropening mogen de leden met dit abonnement hier nog 2 contributieperiodes gratis gebruik van maken.

•      In de loop van volgende week zetten wij onze buitentent weer op. Daarin kan straks jong en oud volgens de coronaregels individueel sporten. Je ontvangt bericht wanneer je kunt reserveringen.

Tot slot nog dit: Hartelijk dank nogmaals voor je support. Bedenk ook dat we alle activiteiten die wij voor jou organiseren met de uiterste zorgvuldigheid overwegen. Hopelijk blijft het aantal coronabesmettingen dalen en brengt ook de vaccinatie verlichting, zodat alles snel weer terug keert naar het ‘oude normaal’ en we samen met jou weer met plezier kunnen sporten en bewegen.

Mocht je nog vragen hebben, mail of bel ons gerust. Telefonisch zijn we bereikbaar van ma-vr van 9-12 en 18-20 en zaterdag van 10-12. Mailen kan naar info@oxygym.nl

Nieuws

 • Nieuwsbrief juli 2022

  Lees het laatste nieuws van juli 2022......

  Lees meer
 • Nieuwsbrief juni 2022

  Lees het laatste nieuws van juni 2022......

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Oxygym
Boven Oosterdiep 9
9641 JM Veendam

0598 - 63 35 14