Nieuws

 • Lesroosterwijziging per 1 april

  Beste klant, Per 1 april komen tot nader aankondiging de volgende lessen t...

  Lees meer
 • Nieuwsupdate 29 maart 2021

  Uitbreiding trainingsmomenten Beste sporters, Vanaf a.s. woensdag 31 ...

  Lees meer
Meer nieuws

Nieuwsupdate 29 maart 2021

Uitbreiding trainingsmomenten

Beste sporters,
Vanaf a.s. woensdag 31 maart kun je reserveren voor een extra trainingsmoment in de tent van 20.00-21.00 uur. Dit ivm het verlengen van de avondklok naar 22.00.
Feestdagen
Tijdens de feestdagen zoals Pasen, Koningsdag, Hemelvaart en Pinksteren zijn we gewoon "geopend".
Maximaal aantal personen in de tent
We hebben gemerkt dat het huidige maximale aantal van 10 personen in de tent teveel is. Dit hebben we aangepast naar maximaal 8. 
Andere sportmogelijkheden
Wist je dat je ook kunt deelnemen aan allerlei andere buitensportactiviteiten? 

 • PT trainingen
 • Wandelen
 • Bootcamp
 • Bootcamp voor kids
 • Boksen

Online activtiteiten
Naast de buitenactiviteiten kun je nog steeds online meedoen met tal van lessen zoals yoga, pilates, step, bodypower en spinning. Maar ook als je voedingsbegeleiding wilt, bieden we dit gratis aan. Eén van onze voedingscoaches begeleidt jou elke week met aangepaste voedingsmenu's naar een gezond gewicht. Geef je dus gerust op en doe mee. 

Wandel4daagse

Van donderdag 20 - zondag 23 mei (Pinksterweekend) organiseren wij speciaal voor alle leden van Sportcentrum Oxygym GRATIS een Wandel4daagse. Iedereen is van harte welkom mee te doen. De 4daagse wordt uiteraard veilig georganiseerd rekening houdend met de coronaregels. Je mag de 4daagse wandelen of hardlopen. Je kunt tevens kiezen voor het lopen van een afstand van 5 km of 10 km. Tevens is het mogelijk 2 dagen mee te lopen. 

Opgeven: Je kunt je inschrijven via balie@oxygym.nl met vermelding van je naam, achternaam en geboortedatum. Iedereen ontvangt na deelname een leuk aandenken.

Ingezonden testimonial
Body support afvalprogramma bij Oxygym
Een groot deel van mijn leven kamp ik al met overgewicht en de laatste twee jaar is het overgewicht aanzienlijk! Mijn BMI was 31. Diverse afvalprogramma’s hebben bij mij de revue gepasseerd, nou ja, ik wilde nooit op een speciaal dieet. Wel stoppen met snoepen, geen tussendoortjes, geen toetjes. Dat hielp ooit wel, maar toch groeide ik de laatste jaren weer.
Tijdens de coronaperiode was ook nog de sportschool dicht, extra reden voor groeien. Ik wachtte al langer op een les online, zoiets als “Nederland in beweging”, maar dan met je eigen groep mensen. En jawel, ineens was er een leuke activiteit bij Oxygym, de body support.
Eigenlijk was het een afknapper voor mij, in eerste instantie. Het was helemaal niet mijn bedoeling om aan een dieetprogramma mee te doen, maar ja, ik had me ingeschreven, dus het moest maar.
We gingen in een groepje van drie aan de slag, een les online met Calixto als coach. Het was helemaal niet ingewikkeld, het “dieet” bestaat gewoon uit gezonde, normale voeding, met magere producten. Het meest bijzondere voor mij is, dat je zes eetmomenten op een dag hebt. “Je moet steeds hout op het vuurtje gooien”, je moet je verbranding aan de gang houden, is het devies. Bij die eetmomenten drink je een flink glas water, zodat je over de dag 1,5 liter water hebt gehad. Een voorbeelddieet voor een hele week wordt steeds meegegeven met een boodschappenlijst eraan toegevoegd. Bij de lessen wordt regelmatig een thema besproken, bijvoorbeeld etiketten van etenswaren bestuderen, de toegevoegde waarde van kruiden, een quiz over valkuilen en instinkers.
Na een week evaluatie bleken alle deelnemers een kilogram kwijt te zijn! En dat zonder speciale rare inspanningen. En ook nu, na negen weken, gaat het afvallen door. Ik ben intussen 6,2 kg en 9 cm buikomvang kwijt. Mijn BMI is 29 geworden en uit de gevarenzone.
De begeleiding door de coach is prima! Hij benoemt zonder oordelen de resultaten, informeert naar moeilijkheden die je tegenkomt, is concreet, duidelijk en direct. De contacten online zijn kort en krachtig.
Dankjulliewel Oxygym voor deze pima cursus. Het is een aanrader voor iedereen met gewichtsproblemen.

Ontvang je de nieuwsbrief wel?

Ontvang je geen nieuwsbrief of ken je iemand die lid is en geen nieuwsbrief ontvangt, stuur even een mail naar info@oxygym.nl of balie@oxygym.nl. Bellen kan natuurlijk ook: 0598633514. We zijn vanaf maandag 22 maart telefonisch bereikbaar van 8.30-20.00 (za+zo van 9.00-15.00)

Alle nieuwsupdates kun je overigens teruglezen op onze website www.oxygym.nl

Nieuws

 • Lesroosterwijziging per 1 april

  Beste klant, Per 1 april komen tot nader aankondiging de volgende lessen t...

  Lees meer
 • Nieuwsupdate 29 maart 2021

  Uitbreiding trainingsmomenten Beste sporters, Vanaf a.s. woensdag 31 ...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Oxygym
Boven Oosterdiep 9
9641 JM Veendam

0598 - 63 35 14