Nieuws

 • Nieuwsbrief juli 2022

  Lees het laatste nieuws van juli 2022......

  Lees meer
 • Nieuwsbrief juni 2022

  Lees het laatste nieuws van juni 2022......

  Lees meer
Meer nieuws

Nieuwsupdate 25 februari 2021

Nogmaals dank!


We willen nogmaals onze dank uitspreken voor het begrip dat we hebben ontvangen de afgelopen maanden. Ons doel is steeds geweest om zo helder en transparant mogelijk te zijn en daarbij zoveel mogelijk rekening te houden met ieders situatie.

De persconferentie van 23 februari is duidelijk, de lockdown wordt verlengd tot 15 maart. Hiermee wordt iedereen enorm beperkt om aan zijn/haar fysieke- en mentale weerbaarheid te werken. Ondanks dat we 'aan handen en voeten gebonden zijn' hebben we de afgelopen maanden er alles aan gedaan binnen de toegestane regels om iedereen in beweging te houden: online lessen, PT lessen buiten, individueel trainen in de tent, gratis voedingscoaching met menu's, uitleen van materiaal en sinds kort wandelgroepen voor de senioren. Deze activiteiten worden door velen erg gewaardeerd. 

Toch is dat niet wat je als clublid wilt en dat beseffen we heel goed. Iedereen die ons in deze periode steunt zijn we ongelofelijk dankbaar en daarom willen we iets teruggeven. Het liefst zouden we financiële compensatie bieden, maar dat is ondanks de steunmaatregelen van de overheid, voor ons financiëel niet haalbaar. Dus hebben wij het volgende bedacht:

Voor elke maand die je doorbetaalt terwijl we dicht moeten zijn, krijg je een coupon ter waarde van het door jou betaalde bedrag. Deze coupon kan, als we weer onze deuren mogen openen, worden gebruikt om te komen sporten door iemand die geen clublid is. Iedereen weet ook, meer dan ooit tevoren, dat het letterlijk van levensbelang kan zijn om fit en gezond te zijn en te blijven. Leefstijl en dus beweging en voeding spelen hierbij een zeer belangrijke rol. Geef de coupon aan familie, vrienden of kennissen van wie je weet dat ze het nodig hebben; een waardevol geschenk. We hopen dat we je hiermee enigszins compensatie bieden. En bedenkt dat als jouw familielid, vriend of kennis na gebruik van de coupon besluit zelf lid te worden, je daarmee alsnog een contributieperiode cadeau krijgt.

Uiteraard is het ook voor ons een prettig vooruitzicht dat we na een jaar waarin we nauwelijks nieuwe leden hebben ontvangen door deze regeling nieuwe gezichten mogen begroeten. Een coupon kun je ophalen bij de receptie en krijg je, als je het abonnementsgeld hebt betaald, met terugwerkende kracht vanaf 21 december 2020. Kijk hier voor de voorwaarden.

 

Onze overkoepelende fitnessorganisatie - Exclusieve Sportcentra - heeft op maandag 22 februari jl. een paginagrote advertentie geplaatst in NRC om aandacht te vragen voor u en de overige 3 miljoen klanten van sportscholen, die nu stilzitten. Juist jij weet hoe belangrijk bewegen is voor een betere conditie, een betere weerstand en een beter leven. Daarom ben je ook lid bij ons.
 
Stilzitten is geen optie!
 
Met collega fitness ondernemers spraken wij af iets van ons te laten horen. Elke dag dat sportscholen gesloten blijven is een gemiste kans om leefstijl te verbeteren en de levensverwachting te verhogen. Bewegen is essentieel; de impact van niet sporten en bewegingsachterstand is enorm.
 
Ons doel is dan ook om op zaterdag 27 februari 2021 van 09:00 uur tot 13.00 uur jouw de mogelijkheid te bieden buiten een training te doen om aandacht te vragen voor de noodzaak van heropening van de sportscholen. Via de reserveringslinks die je van ons ontvangt kun je een sportmoment plannen. 
 
Vind je ook dat wij zo snel mogelijk weer open moeten?
 
Kom dan zaterdag 27 februari een half uur/heel uur sporten. Wij bieden buiten de mogelijkheid om met de toegestane hoeveelheid deelnemers in roulatie een vuist te maken voor heropening van de sportclubs in het belang van de volksgezondheid. Uiteraard zullen tijdens deze dag alle corona maatregelen in acht worden genomen.

 

Krat je Fit
Binnenkort online.... "Krat je Fit!" Klik hier voor het instructiefilmpje. Vanaf nu verkrijgbaar bij Sportcentrum Oxygym: Krat je Fit- stangen. Deze stangen zijn met toebehoren geschikt voor het vasthaken van 2 kratten. 
De stangen zijn GRATIS te leen voor onze leden voor max. 2 weken. Mocht je toch een stang voor jezelf willen aanschaffen, dan is dit mogelijk tegen de kostprijs van 49 euro. Voor meer informatie bel of mail naar 0598633514  of info@oxygym.nl

Nieuws

 • Nieuwsbrief juli 2022

  Lees het laatste nieuws van juli 2022......

  Lees meer
 • Nieuwsbrief juni 2022

  Lees het laatste nieuws van juni 2022......

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Oxygym
Boven Oosterdiep 9
9641 JM Veendam

0598 - 63 35 14