Nieuws

 • Nieuwsbrief juni 2022

  Lees het laatste nieuws van juni 2022......

  Lees meer
 • Yoga, Pilates, DANCE Workout

  Maandag 23 - Vrijdag 27 mei

  Lees meer
Meer nieuws

Nieuwsupdate 20 mei 2021

Samen Gezond & Fit bij Oxygym!

Oxygym gelooft dat een gezonde leefstijl en “je goed voelen” voor iedereen haalbaar is. Onze gepassioneerde trainers geven je de beste begeleiding op het gebied van fitness, voedig en gezondheid. Wij zorgen ervoor dat je je altijd welkom voelt en op een prettige manier kan werken aan je lichaam.

YouTube
Instagram
 

Oxygym opent woensdag 19 mei haar deuren.....

Gisteravond, dinsdag 11  mei om 19:00, kregen wij, net als u de verlossende woorden te horen dat wij,  woensdag 19 mei om 08:00 onze deuren weer mogen openen. Onze blijdschap kent geen grenzen in het weer mogen begroeten van u als lid in onze club. De fitnessbranche staat voor een gezonde leefstijl!

Samen bewegen, samen sporten en samen streven naar sportieve doelen. 

Nogmaals dank!
We willen onze dank uitspreken voor het begrip dat we hebben ontvangen de afgelopen maanden. Ons doel is steeds geweest om zo helder en transparant mogelijk te zijn en daarbij zoveel mogelijk rekening te houden met ieders situatie. 
 
Het openen van onze deuren a.s. woensdag brengt conform de RIVM richtlijnen een aantal reglementen met zich mee. Stap voor stap willen wij u onderstaand op de hoogte brengen van alles rondom onze opening aanstaande woensdag 19 mei. 

Alles op een rijtje .........

- U bent VERPLICHT om via uw reserveringslink uw sportmoment te reserveren. Iedere 90 minuten start er een nieuw blok voor maximaal 30 personen. Het eerste blok start om 08:00 en het laatste blok start om 20:00 tot 22:00. U heeft maximaal 90 minuten de tijd om te sporten en wij vertrouwen er op dat u voor het einde van uw tijdslot uw training heeft afgerond. 

- U dient zelf een handdoek mee te nemen en zelf zorg te dragen voor drinken (bidon). De kantine en kleedkamers blijven tot nader order gesloten. 

- Bij binnenkomst haalt u uw ledenpas door de scanner voor bij de balie, zodat wij weten dat u in het pand aanwezig bent en u kunnen afboeken in ons reserveringssysteem. 

- Onze toiletruimte beneden is geopend en deze zal meerdere keren per dag worden gereinigd. 

- Fitness materialen die nog in uw bezit zijn ontvangen wij graag z.s.m. van u retour. Deze kunt u van maandag t/m vrijdag tussen 09:00-12:00 en 18:00-21:00 inleveren bij de balie. Op zaterdag en zondag kan dit tussen 09:00-15:00. Deze worden dan ingenomen en afgetekend door één van onze medewerkers. Wij verzoeken u dit vóór vrijdag 21 mei in te leveren. 

- Dinsdag 18 mei vanaf 18:00 sluiten wij de tent. Wij verplaatsen deze avond alle toestellen terug naar binnen, zodat u vanaf woensdag 19 mei weer de beschikking heeft over alle fitnesstoestellen en materialen. Wij hopen op uw begrip. 

Groepslessen vanaf 19 mei

- Zoals gisteren in de persconferentie vermeld en ook door onze brancheorganisatie NL Actief bevestigd zijn groepslessen BINNEN boven de 17 jaar nog niet toegestaan. 

Vanaf 19 mei : ( ALTIJD met reservering)

Via ZOOM / TEAMS 
- Step

INDOOR 
- Alle dansgroepen tot 17 jaar 
- Boksen tot 12 jaar
- Boksen tot 17 jaar
- Pilates (2-tallen)
- Yoga (2-tallen)

OUTDOOR (op onze parkeerplaats aan de achterzijde)
- Circuittraining / X-fit
- Demoteam Seniors 
- Bodypower
- Fit 4 You
 

Voucher 

De afgelopen maanden hebben wij u als lid optimaal proberen te voorzien in onze mogelijkheden. 
Toch is dat niet wat je als clublid wilt en dat beseffen we heel goed. Iedereen die ons in deze periode steunt zijn we ongelofelijk dankbaar en daarom willen we iets teruggeven. Het liefst zouden we financiële compensatie bieden, maar dat is ondanks de steunmaatregelen van de overheid, voor ons financieel niet haalbaar.

Voor elke maand die je hebt doorbetaalt terwijl we dicht moesten zijn, krijg je een coupon ter waarde van het door jou betaalde contributiebedrag.

Deze coupon kan, vanaf 19 mei, wanneer wij de deuren mogen openen, worden gebruikt om te komen sporten door iemand die geen clublid is. Iedereen weet ook, meer dan ooit tevoren, dat het letterlijk van levensbelang kan zijn om fit en gezond te zijn en te blijven. Leefstijl en dus beweging en voeding spelen hierbij een zeer belangrijke rol. Geef de coupon aan familie, vrienden of kennissen van wie je weet dat ze het nodig hebben; een waardevol geschenk. We hopen dat we je hiermee enigszins compensatie bieden.

WIN WIN
En bedenk dat als jouw familielid, vriend of kennis na gebruik van de coupon besluit zelf lid te worden, je daarmee alsnog een contributieperiode cadeau krijgt.

Uiteraard is het ook voor ons een prettig vooruitzicht dat we na een jaar waarin we nauwelijks nieuwe leden hebben ontvangen door deze regeling nieuwe gezichten mogen begroeten. Een coupon kun je ophalen bij de receptie en krijg je, als je het abonnementsgeld hebt betaald, met terugwerkende kracht vanaf 21 december 2020. 
 

Oxygym gaat 24/7 open !!

 

De afgelopen maanden hebben wij niet stil gezeten en hebben wij onze plannen om onze service verder uit te breiden concreet vorm gekregen. Sportcentrum is (bijna) klaar om 24/7 open te gaan! We zitten in de afrondingsfase en wachten op de toegangspassen voor u als lid. Wij willen u de toezegging doen dat Sportcentrum Oxygym vóór 1 juli 2021 daadwerkelijk een 24/7 sportschool is. 
 

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG

08.00 – 22.00 UUR
DINSDAG 08.00 – 22.00 UUR
WOENSDAG 08.00 – 22.00 UUR
DONDERDAG 08.00 – 22.00 UUR
VRIJDAG 08.00 – 22.00 UUR
ZATERDAG 09.00 – 15.00 UUR
ZONDAG 09.00 – 15.00 UUR
 

Nieuws

 • Nieuwsbrief juni 2022

  Lees het laatste nieuws van juni 2022......

  Lees meer
 • Yoga, Pilates, DANCE Workout

  Maandag 23 - Vrijdag 27 mei

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Oxygym
Boven Oosterdiep 9
9641 JM Veendam

0598 - 63 35 14