Nieuws

 • Nieuwsbrief juli 2022

  Lees het laatste nieuws van juli 2022......

  Lees meer
 • Nieuwsbrief juni 2022

  Lees het laatste nieuws van juni 2022......

  Lees meer
Meer nieuws

Nieuwsupdate 19 maart 2021

Sportfaciliteiten

Beste leden,
De afgelopen tijd is er veel gebruik gemaakt van de mogelijkheid om in de tent te sporten. De omstandigheden waren niet altijd ideaal (slecht weer, kou, sneeuw, storm). Gelukkig gaan we de komende tijd weer naar beter weer toe waardoor de mogelijkheden om buiten te trainen aantrekkelijker worden voor meer klanten.

Maximaal aantal personen in de tent
We hebben gemerkt dat het huidige maximale aantal van 10 personen in de tent teveel is. Dit hebben we aangepast naar maximaal 8. 

Uitbreiding aantal sportmomenten
Op veler verzoek hebben we het aantal sportmomenten in de tent uitgebreid. Vanaf a.s. maandag 22 maart kan er van maandag t/m vrijdag ook tussen de middag getraind worden. Vanaf  zaterdag en zondag 27+28 maart komen er elke dag 2 sportmomenten bij en zijn we tot 15.00 uur geopend. Maak gebruik van je reserveringslink. Je ontvangt vandaag een extra mail waarmee je je sportmoment kunt boeken.

Andere sportmogelijkheden
Wist je dat je ook kunt deelnemen aan allerlei andere buitensportactiviteiten? 

 • PT trainingen
 • Wandelen
 • Bootcamp
 • Bootcamp voor kids
 • Boksen

Online activtiteiten
Naast de buitenactiviteiten kun je nog steeds online meedoen met tal van lessen zoals yoga, pilates, step, bodypower en spinning. Maar ook als je voedingsbegeleiding wilt, bieden we dit gratis aan. Eén van onze voedingscoaches begeleidt jou elke week met aangepaste voedingsmenu's naar een gezond gewicht. Geef je dus gerust op en doe mee. 

Couponregeling

Voor elke maand die je doorbetaalt terwijl we dicht moeten zijn, krijg je een coupon ter waarde van het door jou betaalde bedrag. Deze coupon kan, als we weer onze deuren mogen openen, worden gebruikt om te komen sporten door iemand die geen clublid is. Iedereen weet ook, meer dan ooit tevoren, dat het letterlijk van levensbelang kan zijn om fit en gezond te zijn en te blijven. Leefstijl en dus beweging en voeding spelen hierbij een zeer belangrijke rol. Geef de coupon aan familie, vrienden of kennissen van wie je weet dat ze het nodig hebben; een waardevol geschenk. We hopen dat we je hiermee enigszins compensatie bieden. En bedenkt dat als jouw familielid, vriend of kennis na gebruik van de coupon besluit zelf lid te worden, je daarmee alsnog een contributieperiode cadeau krijgt.

Uiteraard is het ook voor ons een prettig vooruitzicht dat we na een jaar waarin we nauwelijks nieuwe leden hebben ontvangen door deze regeling nieuwe gezichten mogen begroeten. Een coupon kun je ophalen bij de receptie en krijg je, als je het abonnementsgeld hebt betaald, met terugwerkende kracht vanaf 21 december 2020. Kijk hier voor de voorwaarden.

Wandel4daagse

Van donderdag 20 - zondag 23 mei (Pinksterweekend) organiseren wij speciaal voor alle leden van Sportcentrum Oxygym GRATIS een Wandel4daagse. Iedereen is van harte welkom mee te doen. De 4daagse wordt uiteraard veilig georganiseerd rekening houdend met de coronaregels. Je mag de 4daagse wandelen of hardlopen. Tevens is het mogelijk 2 dagen mee te lopen. Het Oxygym Team is momenteel druk bezig alles te regelen, dus je ontvangt zsm meer informatie. Je kunt je alvast inschrijven via balie@oxygym.nl met vermelding van je naam, achternaam en geboortedatum. Iedereen ontvangt na deelname een leuk aandenken.

Ontvang je de nieuwsbrief wel?

Ontvang je geen nieuwsbrief of ken je iemand die lid is en geen nieuwsbrief ontvangt, stuur even een mail naar info@oxygym.nl of balie@oxygym.nl. Bellen kan natuurlijk ook: 0598633514. We zijn vanaf maandag 22 maart telefonisch bereikbaar van 8.30-20.00 (za+zo van 9.00-15.00)

Alle nieuwsupdates kun je overigens teruglezen op onze website www.oxygym.nl

Nieuws

 • Nieuwsbrief juli 2022

  Lees het laatste nieuws van juli 2022......

  Lees meer
 • Nieuwsbrief juni 2022

  Lees het laatste nieuws van juni 2022......

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Oxygym
Boven Oosterdiep 9
9641 JM Veendam

0598 - 63 35 14