Nieuws

 • Nieuwsbrief juni 2022

  Lees het laatste nieuws van juni 2022......

  Lees meer
 • Yoga, Pilates, DANCE Workout

  Maandag 23 - Vrijdag 27 mei

  Lees meer
Meer nieuws

Alle info tot 14 januari 2022 ....

Nieuwsbrief zondag 19 december 2021 

In deze nieuwsbrief de volgende items:

- Persconferentie zaterdag 18 december 2021
- Buitentrainingen vanaf maandag 3 januari 2022
- Reserveren via ClubPlanner vanaf maandag 27 december 2021
- Thuis trainen? Schema via Oxygym APP!
- Voucher 
- Een liefdevolle boodschap namens Oxygym 

 

Persconferentie zaterdag 18 december 2021 
 

Een uitvoerig bericht na de persconferentie van zaterdag 18 december. Met een ontzettende harde boodschap: we moeten weer dicht! De angst voor het virus bij het Outbreak Managementteam (OMT) is zo groot dat het kabinet zich genoodzaakt ziet om Nederland op slot te gooien tot 14 januari 2022. De maatregelen zijn vanaf vandaag , zondag 19 december 2021, 05.00 uur van kracht. Een ongelofelijk harde klap in ons gezicht en van heel veel ondernemers in andere branches.
 
Er wordt dus wederom gekozen om mensen thuis te laten zitten. De argumentatie die we horen heeft te maken met de onzekerheden rond de omikronvariant, boosteren en de druk op de ziekenhuizen.

We kunnen hier wederom een pagina vullen met argumenten waarom het belangrijk is dat mensen aan hun gezondheid en vitaliteit blijven werken. Argumenten die echt wel bekend zijn bij onze contactpersonen en het kabinet, en die ook benoemd zijn tijdens de persconferentie, maar de angst voor het virus duwt dit soort argumenten weg.

De focus is weer voluit op het inperken van contacten in plaats van het ruimte houden om aan gezondheid te werken. Het is mooi dat de minister-president in de persconferentie benoemd dat sporten belangrijk is, maar daar zien we vervolgens niets van terug in de maatregelen op binnensporten.
 
Toch is het onze taak om u voor te lichten over de maatregelen die de overheid gaat nemen. We vatten de maatregelen samen:
 • Binnensportlocaties moeten dicht.
 • De sporthoreca, douches en kleedkamers moeten dicht.
 • Sporten buiten mag vanaf 18 jaar met max twee personen excl. instructeur op 1,5 meter afstand. Meerdere tweetallen is toegestaan, maar geen groepslessen.
 • Voor jeugd tot 18 jaar zijn er geen beperkingen voor het sporten. Ze hoeven ook geen 1,5 meter afstand te houden. Ze kunnen tot 17 uur buiten sporten op sportlocatie en in de openbare ruimte ook daarna
 • Er mag dus niet binnen gesport worden in ons sportcentrum. 
 

Buitentrainingen vanaf maandag 3 januari 2022 


Het team van Oxygym is vanochtend direct bijeen geweest (op veilige afstand) en heeft besloten om vanaf maandag 3 januari 2022 t/m vrijdag 14 januari 2022 te starten met buiten trainingen.

Dit gaan wij doen, 7 dagen per week, tussen 09:00 - 17:00. 

Alle lessen die wij aanbieden zijn terug te vinden in ClubPlanner. Deze kunt u vanaf maandag 27 december inzien wanneer u de activeringslink ontvangt in uw mailbox. Dit zijn trainingen voor jong & oud. Kids Fitness, boksen en dagelijks meerdere circuittrainingen / XFIT lessen staan op het rooster. 

U ontvangt op maandag 27 december een mail van ons met daarin een link via ClubPlanner, zodat u online uw afspraak kunt maken. Na uw training ontvangt u de link om een volgende afspraak te maken. Deze werkwijze is gelijk aan voorgaande lockdowns om een reservering te maken. 

De circuittraining / XFIT van 2e kerstdag 10:00-11:00 komt helaas hiermee ook te vervallen. 

Wanneer u vragen heeft over de buitentrainingen en het aanmelden hiervoor vanaf maandag 27 december via de ClubPlanner link dan kunt u ons altijd mailen op balie@oxygym.nl of bellen op 0598-633514 ( ma - vr 09:00-12:00)

 

 

Reserveren via Clubplanner 


Om deel te kunnen nemen aan de circuittrainingen / XFIT lessen vanaf maandag 3 januari 2022 moet u zich VERPLICHT aanmelden via de link van ClubPlanner in uw mailbox. Er is een maximum aantal deelnemers per training van 45 minuten van 10 personen. 
In de periode van maandag 3 januari t/m vrijdag 14 januari is opgave via de Oxygym APP NIET geldig! 

Vragen? Mail ons op balie@oxygym.nl of bel ons op 0598-633514 (ma - vr 09:00-12:00).

 

 

Thuis trainen? Schema via Oxygym APP


Heeft u onze Oxygym APP al gedownload op uw telefoon? Via de Play Store (Android) of App Store (Apple) kunt u onze eigen ''Oxygym app'' downloaden.
De app is te vinden onder ''Oxygym Veendam''.

App op uw telefoon?
- Maak een account aan
- Heeft u een eGYM account? Log in met uw eGYM account. 
- Heeft u geen eGYM account? Maak een account met ''wachtwoord vergeten''

In de app vindt u heel veel standaard schema's die wij voor u in de app hebben geplaatst. 

Wilt u een persoonlijk schema om thuis te trainen?
In de app kunt u klikken op ''contact met de trainer''. Stuur ons een bericht met uw verzoek en wij sturen u een persoonlijk trainingsschema toe. 

 

 

Voucher 


Voor ieder lid van Sportcentrum Oxygym ligt er ter compensatie voor de periode 19 december t/m 14 januari een voucher klaar.
Deze kunt u afhalen ( 1 exemplaar p.p.) vanaf het moment wij weer geopend zijn. 

Wat houdt deze voucher in?
Deze voucher kunt u geven aan iemand die de afgelopen 6 maanden geen lid is geweest van Sportcentrum Oxygym. Deze persoon sport dan 1 periode gratis. 
Wordt hij/zij daarna lid? Dan heeft u als bestaand lid ook 1 periode gratis!!

 

 

Fijne feestdagen en een gezond en sportief 2022 


Ondanks het teleurstellende nieuws hopen wij er samen met u een sportief en gezond 2022 van te maken. We sluiten onze nieuwsbrief af met het volgende gedicht:
 

 

 
 
 
 

Nieuws

 • Nieuwsbrief juni 2022

  Lees het laatste nieuws van juni 2022......

  Lees meer
 • Yoga, Pilates, DANCE Workout

  Maandag 23 - Vrijdag 27 mei

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Oxygym
Boven Oosterdiep 9
9641 JM Veendam

0598 - 63 35 14