Nieuws

 • Nieuwsbrief juli 2022

  Lees het laatste nieuws van juli 2022......

  Lees meer
 • Nieuwsbrief juni 2022

  Lees het laatste nieuws van juni 2022......

  Lees meer
Meer nieuws

Corona nieuws

Nieuwsbrief 26 oktober 2020 Oxygym

In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen:
-Desinfectieflesjes in fitnesszaal 
-CO2 meting in Sportcentrum Oxygym
-Oxygym APP NIEUW!!
-Ruimere openingstijden NIEUW!!
 

Desinfectieflesjes 


Ter controle en voor uw veiligheid hebben wij bij binnenkomst in de fitnesszaal 30 desinfectieflesjes staan. Bij binnenkomst neemt u een EIGEN flesje mee en draagt er zorg voor dat u uw EIGEN gebruikte toestellen reinigt en na afloop van uw training plaatst u dit flesje terug op de statafel bij de ingang. Wanneer de flesjes op zijn bent u VERPLICHT om te wachten en de fitnesszaal NIET te betreden. Dit voor uw eigen veiligheid en dat van uw medesporters. Bij voorbaat dank! 

CO2 meter 

 

Op de fitnessbalie in de fitnesszaal hebben wij een CO2 meter geplaatst om continu te kunnen waarborgen dat wij binnen de richtlijnen van het RIVM blijven. Een CO2 meting tussen de 800 en 1200 is ''gezond'' en ruim binnen de richtlijnen van het RIVM. Met ons inblaas & afzuigsysteem garanderen wij een gezonde sportomgeving. 

Oxygym APP 

 

Zeer binnenkort lanceert sportcentrum Oxygym de Oxygym APP. Met deze app bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ons weekrooster, trainingsschema's, wijzigingen in groepslessen, nieuwtjes over de club en tal van andere items komen terug in onze eigen app. Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor de lancering van onze app. 
 

Ruimere openingstijden

Sportcentrum Oxygym lanceert binnenkort ruimere openingstijden. 7 dagen per week , van 06:00 's ochtends tot 22;00 in de avond bent u van harte welkom bij sportcentrum Oxygym. En dit 365 dagen per jaar!! Wanneer wij dit gaan lanceren laten we u binnenkort weten. Wij houden u op de hoogte van deze ontwikkelingen. 

Samen staan we sterk! 

Via deze weg willen wij als lid van sportcentrum Oxygym bedanken dat u ons blijft steunen in deze roerige en bijzondere tijden.
Wij als sportcentrum Oxygym en u als leden hebben elkaar nodig in deze tijd!
Wij willen u onze gezonde sportomgeving bieden en hopen u ook in deze tijden te mogen begroeten als lid bij ons sportcentrum! 

Twitter
Facebook
Website
 
Copyright © 2020 OXYGYM Sport- en Gezondheidscentrum, All rights reserved.

Nieuws

 • Nieuwsbrief juli 2022

  Lees het laatste nieuws van juli 2022......

  Lees meer
 • Nieuwsbrief juni 2022

  Lees het laatste nieuws van juni 2022......

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Oxygym
Boven Oosterdiep 9
9641 JM Veendam

0598 - 63 35 14