Nieuws

 • Nieuwsbrief juli 2022

  Lees het laatste nieuws van juli 2022......

  Lees meer
 • Nieuwsbrief juni 2022

  Lees het laatste nieuws van juni 2022......

  Lees meer
Meer nieuws

Corona update

Corona update

Algemeen

Beste clubleden, de deuren van Sportcentrum Oxygym zijn alweer een tijdje gesloten, maar desondanks hebben we niet stilgezeten. Sinds 4 mei al is het weer mogelijk om buiten te sporten en het goede nieuws is dat we vanaf 1 juli ook weer binnen mogen sporten. Maar daarover straks meer. Graag geef ik jullie een update van de mogelijkheden die we momenteel bieden en wat jullie nog van ons kunnen verwachten.

Buiten sporten

Zoals gezegd zijn we sinds 4 mei jl. met buitenactiviteiten begonnen voor de jeugd. Een week later was het ook voor volwassenen mogelijk buiten te sporten. Sindsdien hebben we alles in het werk gesteld om, hetgeen binnen de regels toegestaan was, voor jullie te realiseren. Om een aantal te noemen: een tent, een terrein waarop groepslessen gegeven kunnen worden met muziek, voldoende materiaal waarmee iedereen zijn/haar training kan doen, instructeurs die aanwezig zijn tijdens de lessen en vrije trainingen, circuittrainingen voor volwassenen en buiten yoga of mindfulness wandelen. We bemerken dat veel van jullie al weer regelmatig gebruik maken van onze buitenfaciliteiten.

Vanaf a.s. maandag 1 juni, 2e Pinksterdag (dan zijn we gewoon geopend) beginnen we ook weer met een aantal groepslessen buiten voor volwassenen zoals fit4you, zumba en bodypower. We kunnen helaas nog niet het hele lesrooster naar buiten kopiëren, omdat we voorzichtig willen zijn met het gebruik van muziek. We willen uiteraard niet dat wij door overlast opnieuw worden stilgelegd.

Terwijl we elke week druk bezig zijn te bekijken hoe wij ons aanbod voor jullie kunnen uitbreiden, beseffen we dat we nog niet iedereen tevreden kunnen stellen. We hopen desondanks dat jullie met de middelen die we ter beschikking stellen, toch uit de voeten kunnen. Onze instructeurs geven je graag advies over alternatieve oefeningen die je kunt doen.   

Dus als je nog niet hebt gesport buiten, kom gerust langs. Reserveer je sportmoment of les en kom niet eerder dan 10 minuten van tevoren in sportkleding, met handdoek en bidon en wij helpen je verder. Heb je nog geen mail ontvangen voor een sportreservering, stuur dan even een mailtje naar info@oxygym.nl en je ontvangt z.s.m. een mail terug met reserveringslink.

Binnen sporten

Vanaf 1 juli mogen we weer binnen sporten. Eindelijk! Ook binnen zullen we de komende tijd werken met reserveringen. Dit om te voorkomen dat er teveel mensen tegelijk in het gebouw rondlopen. Maar hoe veilig is het straks om weer binnen te sporten? Om jullie daar een indruk van te geven, de installaties die op het dak staan hebben een enorme overcapaciteit om lucht uit onze binnenruimtes af te voeren. Daardoor is er geen kans is op het blijven hangen van aerozolen. Jullie kunnen dus straks met een gerust hart binnen sporten.

Onze binnenruimtes zijn tevens zo ingericht dat ze voldoen aan de protocollen die door onze branche-organisatie NL Actief zijn opgesteld en onlangs goedgekeurd door het OMT en het kabinet.

Dus ook straks geldt voor binnensporten: Veiligheid voorop. Voor zowel jullie als het personeel.

Bereikbaarheid oxygym

We krijgen de afgelopen tijd de klacht dat we slecht bereikbaar zijn. Dat klopt. Officieel zijn onze deuren nog steeds gesloten. We zijn momenteel wel op de volgende dagen en tijden telefonisch bereikbaar:

Ma 9.00-13.00 en 18.00-20.00

Di 9.00-12.30

Wo 9.00-12.30

Do 10.00-12.00

Vr 9.00-12.30 en 18.00-22.00

Uiteraard kunt u ons ook een mailtje sturen op info@oxygym.nl. U krijgt dan, op doordeweekse dagen binnen 24 uur, een bericht terug.

Contributie

Wat betreft de contributies het volgende: In de nieuwsbrief en toespraak van 29 maart jl. hebben we aangekondigd dat wij vanaf 13 april 50% korting op alle abonnementen zouden toepassen totdat wij weer geopend mogen zijn. Officieel zijn we nog steeds niet geopend binnen onze vier muren. Echter we zijn sinds begin mei wel buiten geopend. Sindsdien hebben we de faciliteiten meer en meer uitgebreid om het voor een grote groep mensen mogelijk te maken het sporten weer op te pakken. We willen daarom ook nu jullie steun en begrip vragen voor het feit dat het noodzakelijk is, voor het voortbestaan van Sportcentrum Oxygym, dat wij vanaf de eerstvolgende incassoperiode op de contributies 25% korting gaan toepassen ipv 50%. Ook in dit besluit willen we redelijkheid en transparantie leidend laten zijn en vragen dan ook jullie begrip in deze.  

Tot slot

Tot slot nog dit: Sportcentrum Oxygym streeft ernaar jullie regelmatig op de hoogte te blijven houden van wijzigingen, updates en ander nieuws. Ontvang je nog geen nieuwsbrief of heb je bij aanmelding aangegeven geen nieuwsbrief te willen ontvangen, geef dan alsnog je toestemming en stuur ons een mail op info@oxygym.nl. Daarnaast staan ook altijd onze actuele nieuwsitems op onze Facebook en Instagram pagina!

Dankjewel voor jullie aandacht.

Nieuws

 • Nieuwsbrief juli 2022

  Lees het laatste nieuws van juli 2022......

  Lees meer
 • Nieuwsbrief juni 2022

  Lees het laatste nieuws van juni 2022......

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Oxygym
Boven Oosterdiep 9
9641 JM Veendam

0598 - 63 35 14