Nieuws

 • Nieuwe lessen per 1 oktober

  Per 1 oktober introduceren we de volgende nieuwe lessen: Bootcamp   &...

  Lees meer
 • Special Week van 23 t/m 27 september!

  Van 23 t/m 27 september organiseert Sportcentrum Oxygym de Special Week. D...

  Lees meer
Meer nieuws

Lancering eGym Premium!!

Nieuw bij Sportcentrum Oxygym eGym Premium!

Vanaf maandag 16 april gaan we onze eGym uitbreiden met eGym Premium. Met de intelligente trainingssoftware van eGym Premium word je training nog individueler en train je op basis van je persoonlijke trainingsdoel. eGym Premium kun je zien als het navigatiesysteem die de snelste route berekent om jouw fitnessdoel te bereiken! Er zijn 6 voorgeprogrammeerde doelen waar je uit kunt kiezen, te weten:

•      Reha Fit: lage spierbelasting voor mensen die helemaal niet getraind zijn of nog herstellende zijn van een blessure;

•      Spieropbouw: hoge spierbelasting en lage bewegingssnelheid voor de opbouw van de spieren;

•      Vetverbranding: hoge hartfrequentie en lange spierbelasting voor het verbranden van vet;

•      Algemene fitness: langzame toename van de intensiteit bij middellange belastingduur voor algemene fitheid;

•      Atletisch: hoge bewegingssnelheid en explosieve krachtontwikkeling voor een betere krachtsnelheid;

•      Bodyshaping: afwisseling tussen lange, minder intensieve oefeningen voor een strakker figuur.

 

Welk doel kies jij…?! Maak een afspraak met je trainer en probeer eGym Premium gratis uit. Voor leden die reeds gebruik maken van eGym Classic, is eGym Premium vanaf 16 april GRATIS!!

 

Wat is het verschil tussen eGym Classic en eGym Premium?

eGym Classic is een hele goede basis voor krachttraining, waarmee je snel, effectief en met meer plezier gaat trainen. Door de krachttest train je altijd met het voor jou optimale trainingsgewicht en door de afwisseling van regulier en negatief trainen krijg je regelmatig een andere trainingsprikkel wat jouw trainingsresultaat verzekert.

 

Met eGym Premium gaan we nog een stapje verder en wordt de training nog verder gepersonaliseerd! Je kunt nu namelijk kiezen uit 6 trainingsdoelen; elk doel heeft z’n eigen focus, zoals spieropbouw of vetverbranding, de training wordt daardoor nog individueler en optimaal geperiodiseerd aan jouw persoonlijke trainingsdoel. Dus een fitness navigatiesysteem die de snelste route berekent om jouw doel te bereiken!

 

Na elke 6 trainingen ga je werken met een andere trainingsmethode wat zorgt voor optimale variatie en progressie en de juiste trainingsprikkel. In totaal zijn er nu 5 verschillende trainingsmethoden waar de software gebruik van maakt. Deze innovatieve trainingsmethoden zorgen tevens voor nog meer trainingsbeleving, waardoor je eGym workout nog leuker wordt!

Nieuws

 • Nieuwe lessen per 1 oktober

  Per 1 oktober introduceren we de volgende nieuwe lessen: Bootcamp   &...

  Lees meer
 • Special Week van 23 t/m 27 september!

  Van 23 t/m 27 september organiseert Sportcentrum Oxygym de Special Week. D...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Oxygym
Boven Oosterdiep 9
9641 JM Veendam

0598 - 63 35 14

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.