Nieuws

 • Nieuwsbrief juli 2022

  Lees het laatste nieuws van juli 2022......

  Lees meer
 • Nieuwsbrief juni 2022

  Lees het laatste nieuws van juni 2022......

  Lees meer
Meer nieuws

Corona Update 5 November 2020

Beste sporters,

Gisteren hebben jullie een nieuwsbrief ontvangen over het starten van clubreserveringen op donderdag 5 november en de groepslessen die de komende 2 weken niet mogen doorgaan. Omdat we toen nog geen duidelijkheid hadden over onder andere de jeugdlessen, sturen wij opnieuw een update. 

Alle jeugdlessen, kids fitness, streetdance, demoteams en boksen voor kids mogen doorgaan. Hiervoor hoeven de jongeren geen reservering te maken. Alle overige lessen voor de volwassenen mogen tot 19 november niet doorgaan op last van de regering.

Zoals gezegd hebben we besloten vanaf vandaag (5 november) de clubreserveringen weer in te voeren. Daarbij is het mogelijk in zowel de fitnessruimte als de overige ruimtes individueel te sporten. Zo kun je een reservering maken voor een individuele training in de fitnessruimte maar ook in de groepsruimte beneden, boven of in de spinningzaal. 

De reden waarom we dit opnieuw hebben ingevoerd (ook tijdens de zomer), is om nog meer de toestroom van bezoekers in goede banen te leiden. De afgelopen weken moesten sporters regelmatig wachten tijdens de piekuren omdat het maximum van 30 personen in de fitnessruimte was bereikt. Dat is nu geen probleem meer. We verzoeken je overigens nogmaals rekening te houden met de drukke momenten in de week. Zie hieronder de druktebarometer.

Onze trainers hebben diverse apparatuur en materialen in deze ruimtes geplaatst waarmee je een volledige en uitdagende workout kunt doen. Voor alle duidelijkheid: Onze trainers zijn alleen aanwezig op de uren waarop ze ook les geven. Binnen die tijd geven ze GEEN groepsles!! Wel geven ze individuele instructie. Buiten die tijden zijn de groepsruimtes ook te reserveren, maar dan train je zelfstandig net als in de fitnessruimte. 

Natuurlijk houden we ons aan alle richtlijnen en zullen we hier met elkaar verantwoordelijkheid voor moeten dragen. 

Nog even een aantal tips:

1. Kom in sportkleding
2. Neem handdoek en bidon mee
3. Ga voordat je komt sporten thuis nog even naar het toilet
4. Ontsmet tijdens het sporten regelmatig het gebruikte materiaal en je handen
5. Houd 1.5 meter afstand van elkaar

Je hebt naast deze update gisteren een mail ontvangen met een link waarmee je je sportmoment kunt plannen. Mocht je deze niet hebben ontvangen, neem dan contact met ons op. We sturen je een nieuwe link op jouw juiste mailadres.
Deze link is persoonlijk en eenmalig te gebruiken. 
Na je bezoek ontvang je een nieuw bericht met link en kun je opnieuw een sportmoment plannen.

Het Team van Oxygym wenst iedereen veel sportplezier!

Nieuws

 • Nieuwsbrief juli 2022

  Lees het laatste nieuws van juli 2022......

  Lees meer
 • Nieuwsbrief juni 2022

  Lees het laatste nieuws van juni 2022......

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Oxygym
Boven Oosterdiep 9
9641 JM Veendam

0598 - 63 35 14