Nieuws

 • Nieuwsbrief juli 2022

  Lees het laatste nieuws van juli 2022......

  Lees meer
 • Nieuwsbrief juni 2022

  Lees het laatste nieuws van juni 2022......

  Lees meer
Meer nieuws

Kidsfitness bij Oxygym

Tijdens de kidsfitness-lessen op maandag en vrijdag wordt hard gewerkt. Je werkt in een groep maar ook individueel met je eigen trainingsschema. Kidsfitness heeft een aantal voordelen:
•  Je verbetert merkbaar je conditie
•  Je leert veel over gezond eten en bewegen
•  Je leert omgaan met andere kinderen op een speelse en gezellige manier
• Maar bovenal: je leert voor straks als je groot bent wat je moet doen om je conditie op peil te houden, om op gewicht te blijven of af te vallen

Bootcamp Kids
Bootcamp Kids is een full body work-out. De les is geschikt voor zowel jongens als meisjes van 8-12 jaar. De full body work-out bestaat uit fitnessoefeningen, hardlopen en allerleid uitdagende oefeningen met spannende materialen. Door deel te nemen aan deze les kun je jouw conditie, spiercoördinatie en explosiviteit  spelenderwijs verbeteren.  Bootcamp Kids wordt gegeven op vrijdag na schooltijd om 16.00 uur waardoor het mogelijk is om mee te doen.

Bootcamp/Bokstraining
Bootcamp/Bokstraining is een full body work-out net als de bootcamples waarin tevens bokstechnieken worden getraind op een veilige, speelse en uitdagende manier. De les is geschikt voor zowel jongens als meisjes van 8-12 jaar. Door deel te nemen aan deze les kun je jouw conditie, spiercoördinatie en explosiviteit  spelenderwijs verbeteren. Bootcamp/Bokstraining wordt gegeven op dinsdag van 16.00-17.00.

Kidsfitness proberen? Stel niet uit, kom kennismaken met Oxygym!

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Nieuws

 • Nieuwsbrief juli 2022

  Lees het laatste nieuws van juli 2022......

  Lees meer
 • Nieuwsbrief juni 2022

  Lees het laatste nieuws van juni 2022......

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Oxygym
Boven Oosterdiep 9
9641 JM Veendam

0598 - 63 35 14