Nieuws

 • Nieuwsbrief juli 2022

  Lees het laatste nieuws van juli 2022......

  Lees meer
 • Nieuwsbrief juni 2022

  Lees het laatste nieuws van juni 2022......

  Lees meer
Meer nieuws

Slim Afslanken met Body Support

Met het voedingsprogramma Body Support ben je slimmer bezig. Of je nu wil afvallen, op gewicht blijven of het maximale uit je training wilt halen. Door een uitgekiend eetpatroon verbrand je meer, krijg je meer energie en blijf je beter in balans. Body Support is geen dieet, maar een leefstijlprogramma. Het is een manier van opnieuw leren met voeding om te gaan.

Tijdens het programma kom je erachter wat jouw lichaam nodig heeft om je doel te bereiken, daarvoor heb je ook 'n persoonlijke coach en de mobiele applicatie. Met de eetdagboekjes en de caloriechecker is een eetschema volledig aan te passen, eten wordt weer leuk. Voer je eigen producten in bij de eetschema’s, leer en varieer.

Slimmer Afvallen

Met Body Support ga je leren wat eten doet en wat gezonde voeding is. Je laat voeding voor jou werken, door met de juiste hoeveelheden je verbranding op te voeren. 
Het programma is perfect als je klaar bent voor verandering en dit niet alleen wil doen. Samen met je coach ga je aan de slag voor die paar kilootjes minder. Afvallen wordt gemakkelijker met de praktische tips, kant-en-klare boodschappenlijstjes en lekkere recepten. 

Slimmer In Balans

In balans en fit zijn door een optimale stofwisseling. Met uitgekiende eetschema's ontdek je een betere manier om op gewicht te blijven. Je bent in balans met 'n gezonde, afwisselende leefstijl en variatie in je voeding. Je wordt begeleid door een coach en kan zelf snel dingen bekijken in de mobiele app.

Slimmer In Vorm

Je lichaam optimaal in vorm brengen en die vasthouden, want jij wil een blijvend resultaat. Voeding en training zijn op elkaar afgestemd, het gaat bijna vanzelf, herstel gaat sneller en je wordt sterker. Je krijgt advies van je coach en je werkt met de eetschema’s die je zelf aan mag passen. Met de juiste voeding werk je heel gericht aan je figuur. Ook als er voor het resultaat wel een paar kilootjes bij mogen.

Geïnteresseerd? Stel niet langer uit, zet vandaag die eerste stap!

Vul hieronder je gegevens in en druk op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

 

Sportclub Oxygym in Veendam is dé plek voor individueel fitness, eGym en personal training. Bij Oxygym ben je verzekerd van de beste begeleiding. Doe de lidmaatschapstest en kom erachter welk lidmaatschap bij jou past!

Nieuws

 • Nieuwsbrief juli 2022

  Lees het laatste nieuws van juli 2022......

  Lees meer
 • Nieuwsbrief juni 2022

  Lees het laatste nieuws van juni 2022......

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Oxygym
Boven Oosterdiep 9
9641 JM Veendam

0598 - 63 35 14